IF Midtdjurs var alt for passive og skuffede i Hornslet

Profilbillede
dato

Hornslet IF og IF Midtdjurs stod over for hinanden i en målrig fodboldkamp på Hornslet Stadion. Kampen endte med en tæt sejr til hjemmeholdet på 4-3.

IF Midtdjurs' træner, Claus Svenningsen, var skuffet over holdets præstation, især i første halvleg. Han mente, at spillerne ikke var i det rette gear og var alt for passive og svage i duellerne. Han tog ansvaret for holdets dårlige præstation og erkendte, at han burde have sat holdet bedre op til kampen.

“Jeg er skuffet over vores præstation. I første halvleg er vi simpelthen ikke i det gear, vi bør være i så vigtig en kamp. Det bliver vel egentlig meget godt udstillet ved de to mål værterne scorer - hvor vi simpelthen var alt for passive og svage i duellerne.”

“Overordnet set er vores første halvleg simpelthen ikke god nok, og at vi kommer sådan ind til en kamp er selvfølgelig også mit ansvar - da jeg jo både har sat holdet - og burde have sat det bedre op til kampen.”

Svenningsen undlod at fremhæve nogen specifikke spillere og i stedet undskyldte han over for holdets trofaste tilskuere, der også var taget med på udebane. Han mente, at det holdet leverede, simpelthen ikke var godt nok.

Træneren mente dog, at anden halvleg var bedre. Holdet fik lagt et bedre tryk og positionerede sig bedre defensivt. Desværre begik holdet nogle personlige fejl, og når modstanderen scorer fire mål, er det svært at vinde.

Svenningsen mente ikke, at der var meget, der fungerede for holdet i kampen, og han troede heller ikke, at mange af spillerne ville være tilfredse med deres præstation.

Næste kamp for IF Midtdjurs er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde HOG Hinnerup på Ryomgård Stadion. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 4-3 til Hornslet IF
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Claus Svenningsen, IF Midtdjurs - Herrer Serie 2