Der blev slidt og slæbt da IF Midtdjurs tilskrabede sig det ene point

Foto: IF Midtdjurs.
Profilbillede
dato

VSK Aarhus og IF Midtdjurs stod for en spændende og målrig fodboldkamp, der endte uafgjort med resultatet 4-4. Kampen blev afholdt på Vejlby/Risskov Centret, og begge hold leverede en imponerende præstation.

IF Midtdjurs' træner, Claus Svenningsen, var tilfreds med holdets comeback i kampen. Holdet var bagud med to mål ved både 2-0 og 4-2, men formåede begge gange at komme tilbage.

“Vi er bagud med to mål ved både 2-0 og 4-2, men kommer begge gange tilbage, det er en stærk præstation af drengene. Det var en kamp, hvor vi virkelig fik testet vores bredde, da vi måtte se bort fra 5-6 spillere, der normalt er i startelleveren. På den baggrund synes jeg overordnet holdet leverede en godkendt indsats.”

“Pointmæssigt ærgrer det mig igen, at vi “kun” får det ene point. Vi spiller tætte kampe, og skaber nok chancer til at vinde, men vi mangler den afgørende skarphed for tiden til at få fuldt udbytte. Sådan var det også i VSK.”

Hvad skal I forbedre til næste gang?

“Som oprykker skal vi jo hele tiden forbedre os, da mange af vores spillere jo aldrig tidligere har spillet på serie 2-niveau. Derfor er luppen rettet mod flere områder, men konkret var spillet med bolden for hektisk i første halvleg, hvor vi alt for ipresset smed bolden væk. Det blev bedre efter pausen, og skal helt sikkert forbedres inden kampen mod Skødstrup på tirsdag.”

Svenningsen fremhævede også enkelte spillere, heriblandt Kasper Holm, der leverede en stærk indsats i forsvaret. 

“Jeg synes Kasper Holm leverede en stærk indsats i forsvaret. Både i sine indgreb, men især fordi han med sin indstilling og vilje udviste den gejst der skal til, hvis man vil vinde fodboldkampe. Det gav vores unge hold en rygrad.”

Næste kamp for IF Midtdjurs er tirsdag 19. september, hvor de skal møde Skødstrup SF på AC Huse Park Kunstgræs. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 4-4 til IF Midtdjurs
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Claus Svenningsen, IF Midtdjurs - Herrer Serie 2