Skovskolen søger studieleder til Skov- og landskabsingeniøruddannelserne

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skov og landskabsingeniøruddannelsen er i vækst og udbydes i dag både i Nødebo og på Skovskolens adresse i Auning på Djursland. Vi søger nu en kollega, der med fast arbejdsplads på Djursland kan varetage ledelsen på tværs af uddannelserne på de to afdelinger. Stillingen vil omfatte personaleledelse af de tilknyttede undervisere begge steder.

Derudover skal du være med til at udvikle og administrere uddannelsen og det tilknyttede studiemiljø i samarbejde med uddannelseschefen og dine lederkollegaer. Endelig forventes det, at du i begrænset omfang kan bidrage med undervisning eller vejledning.

Skovskolen har omkring 80 ansatte, som arbejder med heltids- og efteruddannelser inden for skov, park, landskab, friluftsliv og naturformidling. Vi udbyder uddannelse på alle niveauer, herunder kurser og rådgivning som indtægtsdækket virksomhed. Skov- og landskabsingeniøruddannelsen er den største af de tre professionsbacheloruddannelser, der findes på Skovskolen.

Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og er præget af dedikerede og engagerede medarbejdere.Stillingsindhold:
Som studieleder for Skov- og landskabsingeniøruddannelsen får du ansvaret for den daglige ledelse af 12 faste medarbejdere samt en række eksterne undervisere. Du refererer til uddannelseschefen. Samtidig indgår du i skolens ledergruppe sammen med i alt 7 andre studie- og uddannelsesledere samt skolens to driftschefer og lederen af uddannelsessekretariatet.

I samarbejde med uddannelseschefen, de øvrige studie- og uddannelsesledere, undervisere, studieadministration og studerende skal du sikre en stabil daglig planlægning og drift, samt kvalitetsbaseret udvikling af uddannelsen i begge afdelinger.

Nogle af dine arbejdsopgaver:

 • Udvikling af uddannelsen, både fagligt og pædagogisk.
 • Personaleledelse af undervisere, herunder afholdelse af MUS.
 • Administrativ koordinering
 • Kontakt med de studerende.
 • Prioritering, fordeling og løbende opfølgning på underviserressourcer.
 • Ansvar for budgetter og økonomistyring.
 • Sikring af erhvervslivsinddragelse og internationalisering i uddannelsesindhold.
 • Kvalitetssikring af uddannelsernes faglige indhold.
 • Deltage i relevante udvalg og netværk.
 • Bidrag til undervisning i den udstrækning, det er meningsfuldt og muligt.
Den ideelle ansøger har:

 • uddannelsesbaggrund som fx Skov- og landskabsingeniør, biolog, forstkandidat eller anden faglig relevant uddannelse.
 • erfaring fra skovbruget, naturforvaltningssektoren eller andre dele af det grønne område.
 • interesse for og lyst til at arbejde med uddannelse.
 • ledelseserfaring.
Som person er du udadvendt i en professionel sammenhæng, og du evner at skabe en venlig og professionel dialog med og mellem medarbejdere. Du er kvalitetsbevidst og arbejder effektivt og systematisk i dit ledelsesarbejde.

Uanset din egen faglige baggrund er det vigtigt, at du som leder evner at understøtte undervisere på tværs af uddannelsens faglige retninger og forskellige opgaveporteføljer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes på grundlag af gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Københavns Universitet og med Skovskolen på Djursland, Eldrupvej 2, 8963 Auning som primære arbejdsplads. Du forventes at være synlig på begge afdelinger og skal derfor forvente rejsetid svarende til 1-2 dages ugentlig tilstedeværelse i NødeboStillingen er en fuldtidsstilling.


Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og vi prioriterer faglig og pædagogisk kompetenceudvikling højt.Yderligere information, ansøgning og samtale
Yderligere oplysninger om job, ansættelsesforhold og arbejdssted fås ved henvendelse til uddannelseschef Thomas Andersen på 24612978 eller forstander Rasmus Kjær på 24296388.

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via jobportalen. Tryk på ”SØG STILLINGEN” for at fremsende ansøgningen elektronisk.

Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Søg stillingen via knappen 'ANSØG OM JOB'.

Ansøgningsfrist er den 7.juni 2023.

Første samtalerunde forventes afholdt den 12. juni 2023 og anden samtalerunde den 16. juni 2023.

Stillingen ønskes besat fra 1. august 2023 eller snarest derefter.
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skovskolen er en sektion under Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning (IGN) på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet (KU). IGN har en stærk tradition for tværfagligt samarbejde både internt og eksternt og er med til at løse de store udfordringer med klimaforandringer og øget pres på naturressourcerne. IGN forsker og underviser i jordens tidligere, nuværende og fremtidige fysiske, kemiske og biologiske miljøer og deres samspil med samfund og mennesker. IGN rådgiver myndigheder og virksomheder samt bidrager med viden og færdiguddannede kandidater til en bæredygtig fremtid.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

KU - SCIENCE - Eldrupgård, Eldrupvej 2, 8963 Auning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=159189&DepartmentId=18976&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843616

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet