Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Ryomgård - søndag den 25. april

Profilbillede
dato

Ryomgård er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovforhør

Der er i dag ingen planlagte fremstillinger i Grundlovsforhør.

 

 

Brand

Østjyllands politi modtog her til morgen kl. 0423 anmeldelse om ildløs i et hus i Torup ved 8860 Ulstrup. Brandvæsnet har slukket ilden og der er ikke kommet personer eller dyr til skade ved branden. Vi kender i øjeblikket ikke årsagen til brandens opståen, men vi har foretaget undersøgelser på stedet som vi nu vil analysere nærmere for at forsøge at fastslå årsagen. Der er ikke umiddelbart mistanke til at branden skulle være påsat.

Færdsel

Fredag d. 23/4-21 kl. 19.56 oplyste en ATK-operatør at han på Aarhusvej ud for 143 i Trustrup havde foretaget en måling som lå langt over det tilladte. Han havde målt en VW Touran med retning imod Grenå til en mindste hastighed på 102 km/t i en byzone, hvor man må køre 50 km/t. Bilen blev straks efterlyst for at bringe føreren af bilen til standsning.
Bilen blev fundet på ejerens bopæl i går og beslaglagt. Ejeren af bilen havde lånt bilen ud til hendes ægtemand på 27 år – han fik inddraget førerretten. Ud over at have mistet bilen og førerretten kan han se frem til en større bøde.

Det er 3. billist i Østjyllands politikreds alene i denne weekend, som får inddraget sin førerret og beslaglagt sin bil.

Lørdag kl. 09.11 blev en 51-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Herredsvej i Århus N.

Lørdag kl. 20.20 blev en 15-årig ung mand kørende i personbil sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Jernaldervej i Århus V.

Lørdag kl. 20.52 blev en 33-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Vestergade i Ryomgård

Søndag kl. 01.10 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Jens Chr. Skous Vej i Århus C.


Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Tinningvej i Hinnerup begået lørdag d. 24/4 mellem kl. 00.00 og kl. 07.30
På Hostrupsvej i Langå begået mellem fredag d. 23/4 kl. 17.00 og lørdag d. 24/4 kl. 12.00

 

Med venlig hilsen

 

Jens Rønberg

Vagtchef.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi