Nyt fra Ryomgård i politiets døgnrapport

Profilbillede

Ryomgård er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 11.00 en 17-årig ung mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for besiddelse af skydevåben på et offentligt sted under særligt skærpende omstændigheder ved torsdag kl. 11.00 at have haft en revolver på sig, da han stod på et stisystem ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke p.t. at oplyse yderligere om sagen.  

 

Den 17-årige blev varetægtsfængslet i 4 uger. Han nægter sig skyldig. Han kærede ikke kendelsen. 

**

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 12.30

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 12.30 to mænd på hhv. 25 og 38 år i grundlovsforhør i Retten i Randers. 

De sigtes for røveri ved torsdag aften at have opsøgt en 55-årig mand på hans adresse i Randers NØ og truet ham til at udlevere nogle tusinde kroner i kontanter. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke p.t. at oplyse yderligere om sagen.  

**

Aggressiv mand havde kniv og stoffer på sig

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 21.53 en anmeldelse om, at en mand opførte sig aggressivt og truende over for forbipasserende på Helge Rodes Vej i Aarhus V, og at han bl.a. havde kastet med en cykel. 

En patrulje kørte til stedet, og lidt derfra traf de en 42-årig mand, der fortsat var meget opfarende, og han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

Under visitationen af ham fandt betjentene en mindre mængde hash og en kniv i hans lommer, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven og besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Fik frarøvet sine sko

En 19-årig mand kontaktede natten til fredag kl. 1.09 politiet og fortalte, at han kort forinden var blevet overfaldet af to mænd på Østergade ved Hadsten Station. 

Den 19-årige forklarede, at han og en ven var på vej til toget, da en bil holdt ind til siden, og to mænd, han ikke kender, steg ud og løb efter dem. De fik fat i den 19-årige, som de tildelte flere slag, inden de tog hans sko af ham og stak af fra stedet. 

Den 19-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. En patrulje var kort efter anmeldelsen på stedet, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmændene. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

Brand i villa i Egå

Politi og brandvæsen rykkede torsdag kl. 8.14 ud til en brand i en villa på Skæring Parkvej i Egå. Her havde en beboer ved et uheld stillet en brødrister på en tændt kogeplade, og der gik efterfølgende ild i brødristeren, og branden bredte sig til emhætten. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, men der skete større skader i køkkenet. Ingen personer kom noget til. 

**

Færdsel

Torsdag kl. 7.25 skete der et færdselsuheld på Bavnehøjvej i Hadbjerg. En 41-årig kvindelig bilist kørte ind i et helleanlæg ud for Hadbjerg Skole. Hun kom umiddelbart ikke til skade. 

Torsdag kl. 9.56 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Christian X’s Vej i Tranbjerg. Den 25-årige blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da betjentene fandt en mindre mængde hash og skunk i bilen. 

Torsdag kl. 10.10 blev en 51-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Klemstrupvej ved Ryomgård

Torsdag kl. 10.42 skete der et færdselsuheld i krydset Krogstrupvej/Præsthøjvej i Torrild ved Odder. En 46-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 74-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 46-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 11.14 skete der et færdselsuheld på Havnegade i Randers C. En 64-årig mandlig lastbilchauffør ramte op bag i en bil ført af en 54-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 15.26 skete der et færdselsuheld på Paludan-Müllers Vej i Aarhus N. En 28-årig mandlig bilist kørte ud fra en parkeringslomme og ramte ind i en bil ført af en 50-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 28-årige blev sigtet for at have forårsaget færdselsuheldet. 

Torsdag kl. 17.15 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Schousgade i Randers C begået natten til fredag d. 26/8 kl. 1.40

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi