Nyt fra Ryomgård i politiets døgnrapport

Profilbillede

Ryomgård er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Fremstilling i Retten i Aarhus kl. 10.30

Østjyllands politi fremstiller kl. 10.30 ved Retten i Aarhus en 41-årig Thailandsk kvinde. Kvinden blev anholdt mandag aften under kontrol af en massageklinik, da hun ikke havde opholds- eller arbejdstilladelse. Kvinden er administrativt udvist og fremstilles med henblik på fængsling indtil effektuering af udvisningen.

**

Sådan kan du forebygge indbrud

Vinteren nærmer sig, og dagene bliver mørkere. For indbrudstyvene kan mørket være et godt ly mod nysgerrige øjne, så de kan arbejde i fred. Følg disse råd for at gøre det sværere for tyven:

1) Vær en god nabohjælper: Lav en aftale med dine naboer om, at I holder øje og tilmeld jer Nabohjælp i app’en
2) Tænd lys ude og klip hækken ned: Klip hækken ned og undgå høje træer og mørke gemmesteder omkring dir hjem, som gør det nemt for tyven at komme uset ind. Udendørs lys er et godt værn – gerne på sensor (også i disse sparetider)
3) Gør døre og vinduer svære at bryde op: Brug gode låse og sæt ekstra sikringer på dine vinduer. Lad ikke værktøj eller stiger ligge fremme, som tyven kan bruge til at komme ind.
4) Undgå at købe hælervarer: Du kan være med til at nedbring antallet af indbrud ved ikke at købe stjålne varer. Brug altid MobilePay og kig efter NemID hos sælger, når du køber brugt.
5) Ring 114, hvis du har mistanke om indbrud: Hvis du ser personer med en mistænkelig adfærd i dit nabolag, eller hvis du har haft indbrud, så ring til os på tlf. 114.

 

**

Færdsel

Onsdag kl. 11.00 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Nymarksvej og Bedervej, da 56-årig mandlig bilist skulle svinge til højre og ramte en 61-årig kvindelig cyklist. Den 61-årige kvinde blev taget med på hospitalet til undersøgelse, men kom ikke umiddelbart kritisk til skade.

En 22-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 19.35 anholdt og sigtet for narkokørsel på Vesterbrogade i Aarhus. Den 22-årige blev desuden sigtet for besiddelse af narko. En 30-årig mandlig passager blev sigtet for besiddelse af narko og for overtrædelse af knivloven.

En 45-årig kvindelig bilist blev onsdag kl. 20.55 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset på Nordkystvejen i Allingåbro.

En 43-årig mandlig bilist natten til torsdag kl. 01.48 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Ormslevvej i Viby.

En 30-årig mandlig bilist blev natten til torsdag kl. 01.54 anholdt go sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Kappelvænget i Aarhus. Den 30-årige blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

En 17-årig dreng blev natten til torsdag kl. 02.11 anholdt, da han blev standset i et brugsstjålet køretøj på Storegade i Ryomgård. Drengen blev ud over brugstyveri sigtet for spirituskørsel, narkokørsel, kørsel uden førerret og for overtrædelse af knivloven.


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Asavænger i Randers begået tirsdag den 25/10 mellem kl. 16.30 og kl. 16.35
På Egå Mosevej i Egå begået onsdag den 26/10 mellem kl. 07.30 og kl. 10.30
På Østendalsvej i Kærby begået onsdag den 26/10 mellem kl. 09.30 og kl. 12.30
På Søskrænten i Stavtrup begået onsdag den 26/10 kl. 14.58
På Ejbyvej i Højbjerg begået søndag den 16/10 mellem kl. 01.00 og kl. 01.10
På Demstrupvej i Havndal begået onsdag den 26/10 mellem kl. 8.30 og kl. 17.30
På Helgesvej i Åbyhøj begået onsdag den 16/10 mellem kl. 06.00 og kl. 18.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi