IF Midtdjurs sled sig til det ene point i dramatisk kamp mod topholdet

Profilbillede

Christiansbjerg IF og IF Midtdjurs spillede en spændende fodboldkamp på Christiansbjerg Idrætsanlæg, der endte uafgjort med en slutstilling på 3-3.

Træneren for udeholdet, Claus Svenningsen, var imponeret over Christiansbjergs styrke og mente, at de er rækkens bedste hold. Han var nogenlunde tilfreds med resultatet, da han mener, at Christiansbjerg er på vej op i Serie 1.

Selvom Christiansbjerg var mest på bolden, følte Claus Svenningsen, at hans hold havde lige så mange chancer og brændte endda et straffespark ved 3-3. Han mente, at det var et fair resultat, da begge hold havde deres muligheder. 

“I vores første opgør, synes jeg, de var bedre end os, og var meget tilfreds det ene point. I lørdagens kamp var de mest på bolden, men jeg synes vi havde mindst lige så mange chancer, og også brænder et straffespark ved 3-3. At det så var et straffespark i den spinkle kategori, kan jeg dog ikke benægte, så måske fair nok vi brænder, og kampen dermed ender remis.”

“Jeg synes egentlig også, at det er et fair resultat set over hele kampen. Vi er dog i en situation, hvor vi hungrer efter en sejr, så rigtig glade for "kun" et point var vi ikke.”

Selvom IF Midtdjurs scorede mange mål, var Claus Svenningsen ærgerlig over, at holdet ikke var skarpe nok i den sidste aflevering i anden halvleg. 

“Vi scorer igen masser af mål, og den del af spillet kan jeg kun glædes over. Vi var gode til at ramme CIF på deres "ømme punkter", og periodevis synes jeg også vi vælger mange af de rigtige løsninger i spillet. I anden halvleg manglede vi dog den fornødne skarphed i næstsidste aflevering for at have gjort rigtig ondt på værterne.”

Claus Svenningsen fremhævede Frederik Laursen som en af holdets bedste spillere i kampen. Han synes, at Laursen løftede sit spil og gav holdets opspil struktur og kreativitet. Også holdets topscorer, Martin Holm, blev rost for sin offensive indsats og trussel mod Christiansbjergs forsvar.

“Jeg synes der var flere spillere der gjorde det godt, men skal jeg pege på en, vil jeg pege på Frederik Laursen. Jeg synes, han løftede sit spil, og gav vores opspil noget struktur og kreativitet ved at være stærk på bolden og god til at sætte sine holdkammerater i scene. Jeg synes også vores topscorer, Martin Holm, leverede en god offensiv indsats og gennem hele kampen var en trussel for CIF-forsvaret.” 

Næste kamp for IF Midtdjurs er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Skødstrup SF på Studstrup Idrætsanlæg. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-3 til IF Midtdjurs
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Claus Svenningsen, IF Midtdjurs - Herrer Serie 2