IF Midtdjurs overkom en sløj start og reddede et enkelt point

Foto: Privat.
Profilbillede

IF Midtdjurs skulle søndag forsøge at sikre point, da de var taget til NES Park, hvor VRI ventede. Men ingen af holdene trak sig sejrrigt ud af kampen, der endte 2-2.

IF Midtdjurs' træner Claus Svenningsen, havde følgende at sige efter det uafgjorte resultat på udebane.

“Vi begynder kampen sløjt, og giver alt for meget tid og rum til hjemmeholdet. De får også bragt sig på 1-0, og vi har store udfordringer med at få styr på kampen. Mod slutningen af halvlegen får vi bedre fat og tilspiller os et par gode muligheder for udligning, men mangler den sidste skarphed. Fra starten af anden halvleg bliver udtrykket bedre, og vi får spillet flyttet højere op på banen.”

“Vi skaber chancer og får udlignet. Værterne svarer dog tilbage, men mod slutningen lykkes det os igen at udligne. Overordnet er uafgjort et fair resultat i en tæt kamp. Jeg er ikke tilfreds med vores indsats i første halvleg, men er tilfreds med den reaktion spillerne kommer med efter pausen.”

Hvad skal I forbedre til næste gang?

“Meget kan forbedres, og jeg vil især pege på manglende energi-niveau som vi leverer i kampens begyndelse. Der er dog også plads til spillemæssige forbedringer, og selvom vi i perioder er chanceskabende, så har vi også perioder, hvor vi ganske enkelt ikke har flow nok i vores spil og spiller for forudsigeligt.”

Et uafgjort resultat behøver dog ikke kun at have negative elementer i sig, hvilket træner Svenningsen også holder fast i med de positive takter, der trods alt var at finde i holdets præstation.

“Jeg vil fremhæve vores anfører, Tobias Revsbeck, der i anden halvleg virkelig gik foran og leverede det hårde arbejde, vi havde brug for. Han tog masser af lange intensive løb, og var tilmed meget tæt på at krydre indsatsen med en scoring, netop efter et løb over 60 meter.”

IF Midtdjurs spiller igen tirsdag den 12. september, hvor de møder Lystrup IF på Lystrup Kunstbane med kickoff klokken 19:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Claus Svenningsen, IF Midtdjurs - Herrer Serie 2