IF Midtdjurs klarede uafgjort mod topholdet efter intens affære: “Godt tilfreds med det ene point“

Simon Pilgård scorede holdets første mål (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

IF Midtdjurs spillede en intens og ujævn kamp mod Christiansbjerg IF på Ryomgård Stadion, som endte uafgjort 2-2.

Træner Claus Svenningsen var tilfreds med holdets præstation og mente, at de formåede at give et af rækkens bedste hold kamp til stregen. Han påpegede dog også, at ingen af holdene havde fuld kontrol over kampen, og at dommeren delte en del kort ud, primært til udeholdet, hvilket skabte frustrationer.

“En svær kamp mod et af rækkens absolut bedste hold, men jeg synes vi formår at give dem kamp til stregen. Det blev en intens og ujævn kamp, som ingen af holdene vel for alvor havde kontrol over. Dommeren delte også en del kort ud, flest til udeholdet, hvilket også affødte en del frustrationer i kampen.”

“Det var en kamp, hvor vi i anden halvleg følte, vi godt kunne vinde, men så sandelig også tabe. På den baggrund er jeg godt tilfreds med det ene point.”

Svenningsen fremhævede holdets målmand, Lasse, for en fremragende redning på en friløber i anden halvleg, som var afgørende for kampens resultat.

“Hele holdt kæmper igen godt, men jeg vil fremhæve vores målmand, Lasse, som laver en fremragende redning på en friløber i anden halvleg. Den redning var kampafgørende for os.”

Træneren mente, at der stadig var plads til forbedring på alle parametre, da holdet er et oprykkerhold og ønsker at klare sig godt i rækken. 

“Overordnet synes jeg, vi kan forbedre det hele. Vi er oprykkerhold, og vi skal rykke os på alle parametre for at klare os godt i rækken, hvilket er vores mål. Når det så er sagt, så synes jeg stadig vi er for uskarpe på vores chancer, så effektiviteten vil jeg gerne have optimeret.”

Næste kamp for IF Midtdjurs er søndag 10. september, hvor de skal møde VRI på NES Park. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 2-2 til Christiansbjerg IF
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Claus Svenningsen, IF Midtdjurs - Herrer Serie 2