IF Midtdjurs-herrer fik langt om længe stoppet stimen på seks kampe uden sejr

Foto: IF Midtdjurs Serie 2 Herrer.
Profilbillede

IF Midtdjurs sikrede sig en vigtig sejr, da de besejrede Lystrup IF med 5-1 på Ryomgård Stadion. Efter seks kampe uden sejr var det en stor lettelse for holdet at få en sejr. Selvom spillet ikke var prangende, var resultatet det vigtigste for holdet.

Træner Claus Svenningsen var tilfreds med sejren og fremhævede især anfører Tobias Revsbeck.

Revsbeck leverede en stærk indsats og viste vilje og energi i kampen. Han scorede to mål, herunder et på straffespark og et på ren vilje og energi i boksen. Svenningsen roste Revsbeck for at symbolisere holdets værdier og for at vise vejen for holdet.

Holdet var også effektive foran mål og scorede fem mål i kampen. Selvom der blev misset nogle chancer i første halvleg, løsnede målet til 3-1 op for holdet, og de spillede mere roligt og effektivt derefter. Der var også fremskridt i spillet, hvor holdet viste mere mod og turde spille bolden.

Svenningsen var tilfreds med spillernes indstilling til kampen, selvom der stadig er plads til forbedring.

Selvom holdet fik den sejr, de havde længtes efter, er der stadig seks spændende kampe foran dem, hvor de skal blive endnu bedre for at få de nødvendige point. Holdet vil forsøge at bringe den samme effektivitet med til de kommende kampe og måske endda forbedre sig yderligere.

Emil Ring og Alexander Molbech spillede begge nøgleroller i sejren.

Næste kamp for IF Midtdjurs er lørdag 30. september, hvor de skal møde Hornslet IF på Hornslet Stadion. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 5-1 til IF Midtdjurs
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Træner Claus Svenningsen, IF Midtdjurs - Herrer Serie 2