Afløsere til borgerteams i Mols, Ryomgård og Kolind

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du hjertet på rette sted, og ser du mening i at drage omsorg for andre mennesker, så er det dig vi ønsker at få med på holdet. Vi hjælper mennesker med at have et godt og dejligt liv alle ugens syv dage fra kl. 07 til kl. 23. Din arbejdstid vil primært være fra 7-13 men kan også være til kl. 15 eller aftenvagter 15-23.  

Du skal hjælpe vores borgere med at komme i bad, spise og komme rundt i deres hjem. Stort set alt det, du selv gør. Du vil hver dag få en køreliste, som beskriver dagens opgaver. Fordi vi vil, at du får en god start på dit nye job, tilbyder vi dig en grundig introduktion til de opgaver, du skal varetage. Du vil få en masse studierelevant erfaring med dig fra vores team. Vores vigtigste opgave hos borgerne er at ”gå på skattejagt” for at finde den bedste måde, vi kan hjælpe den enkelt på.

Du får en masse rare kollegaer, der er en blanding af ufaglærte, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker i alle aldre.
Vi starter vores dag eller aften sammen ved at møde ind to steder. Det ene ligger i Ryomgård, og så kører man til Kolind. Det andet sted vi mødes, er i Knebel, hvor vi kører ud på hele Mols og Helgenæs.

Vi forventer at du:

  • At du har kørekort, da vi kører rundt.
  • Trives i en travl hverdag, hvor vi alle hjælper hinanden.
  • Du udviser forståelse, respekt og omsorg for andre. Du skal jo ind i andres hjem.
  • Du elsker at bage kage. Eller i det mindste elsker at spise kage. For det gør vi!
  • Du er stabil.
  • Du er en haj til IT.
  • Du er god til at skabe positive relationer til både borgerne og kollegaer.
  • Du er minimum 18 år, eller bliver det inden sommer.
Ansøgningsfrist er den 1. juni 2024 men send gerne en sms, hvis du er interesseret og skriv lidt om dig selv, så vender vi tilbage til dig.

Du kan kontakte assisterende klyngeleder David Petersen på 21 67 34 08

Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

 Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 44.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en Kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske Kommuner på tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for Kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i Kommunens vision ”Sammen om det gode liv” og i Kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever ved at borgere, erhvervsliv og medarbejdere i Syddjurs Kommune møder hinanden med nysgerrighed og engagement og skaber i fællesskab rammerne for det gode liv i hele Syddjurs.


 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Syddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Syddjurs Kommune, Nordre Ringvej 9K, 8550 Ryomgård

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049437

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet